Poprzedni
Następny
5/5

ŁAPSERDAK

prosty,

naturalny skład

wyselekcjonowane
dodatki roślinne

bez wypełniaczy,

ani konserwantów

ŁAPSERDAK - kość serowa

Rozmiar
46,90 zł
Brutto

Kość serowa wytwarzana jest ręcznie według tradycyjnej himalajskiej receptury w długotrwałym kilkumiesięcznym procesie prasowania i suszenia.
W rezultacie powstaje twardy gryzak, który swoje wartości odżywcze i smak uwalnia w procesie żucia. 

Najważniejsze cechy Łapserdaka:

  • Naturalny
  • Bogate źródło białka, wapnia, fosforu i witamin (A, D, E i K)
  • Ubogi w laktozę
  • Nie zawiera sztucznych barwników, substancji polepszających czy konserwantów
  • Zaspokaja naturalną potrzebę gryzienia i żucia
  • Wspomaga utrzymanie zdrowych zębów i dziąseł

Skład :

  • 99,9% - mleko krowie
  • 0,1% - sól morska

Zawartość składników analitycznych:

  • 65% białko surowe,
  • 9,5% tłuszcze,
  • 4,5% popiół surowy,
  • 0,5% włókno surowe,
  • 0,01% sól

SEROWY POPCORN! W przypadku odłamywania się małych kawałków kości w procesie gryzienia, polecamy zebrać małe odłamki, podgrzać w mikrofalówce przez około 30-45 sekund aż kawałki uprażą się i napęcznieją. Po wystudzeniu możecie wspólnie obejrzeć film przy popcornie ;-) i nic się nie zmarnuje.

GORĄCO? Kość serową możecie zamrozić i w upalny dzień podać psu do żucia - zapewni to długotrwałą ochłodę w gorące letnie dni.